Élelmiszer-biztonsági, élelmiszer-higiéniai tanácadás, szakmai háttér szolgáltatás

élelmiszer-biztonsági rendszerek kiépítése

belső ellenőrzés, audit

higiéniai szemle

engedélyeztetés, tervezés, hatósági kérelmek

HACCP kialakítás, HACCP felülvizsgálat

MGSZH, ÁNTSZ, Fogyasztóvédelemi bírság fellebbezése

gyártmánylap, termékleírás, anyaghányad-nyilvántartás

ISO22000, EFSIS, IFS, BRC auditra felkészítés

élelmiszerek jelölése

élelmiszer-higiéniai oktatás, HACCP oktatás

 

 

Élelmiszer-higiéniai, élelmiszer-biztonsági tanácsadás

Teljeskörű tanácsadási szolgáltatást kínálunk az élelmiszer -előállítási, -forgalmazási és vendéglátó tevékenység területén élelmiszer-higiéniai, élelmiszer-biztonsági és fogyasztóvédelmi szempontból.

Higiéniai szemlék (auditok)

"Hatósági szemmel" megtartott, a vezetést/vállalkozót segítő, belső ellenőrzést kiváltó, vagy kiegészítő élelmiszer-higiéniai, élelmiszer-biztonsági szemlék, a teljes tevékenységre (áruátvételtől a vásárlókig).

A szemlék fő célja a hibás gyakorlatok feltárása és felszámolása, a helyes gyakorlat kialakítása, a hatósági bírság kockázatok csökkentése, a dolgozók élelmiszer-biztonsági felügyelete, a vezetés folyamatos rálátásának megteremtése az élelmiszer-biztonsági állapotról.

Szemléinket eseti felkérésére vagy az átalánydíjas szolgáltatásunk keretében megállapodás szerinti  rendszerességgel (heti, havi, stb.)  végezzük.

Hatósági kapcsolatok, engedélyeztetés

  • Új egység létesítésekor (üzlet, vendéglő, üzem)  ill. meglévő egység  átalakításakor tervezésben szaktanácsot adunk, elkészítjük a beadandó  technológiai leírást, technológiai rajzot, szükség szerint résztveszünk a hatósági tervegyeztetésen.
  • Bírságok, határozatok fellebbezése
  • Marginális, helyi és korlátozott előállítói tevékenység engedélyeztetése
  • Egyéb hatósági beadványok elkészítése (intézkedési tervek,  kérelmek, stb.)
  • Kérésre képviseljük, kísérjük partnerünket hatósági egyeztetésen, illetve előre bejelentett hatósági ellenőrzésen - naprakész jogi ismeretekkel és szakmai tudással a "hatósági túlkapásokat" elkerülendő.

Egyéb dokumentációk és szaktanácsadás

  • Élelmiszerek megfelelő jelölésének elkészítése
  • Gyártmánylapok készítése
  • Anyaghányad-nyilvántartás, termékleírás készítése

Teljeskörű élelmiszer-biztonsági tanácsadás háttér szolgáltatás

Havi átalánydíjas szolgáltatásunk keretében teljeskörű megoldást kínálunk az alábbiakra:

  • Higiéniai szemlék, folyamatos szakmai kapcsolattartás és elérhetőség
  • HACCP rendszer kialakítása, folyamatos karbantartása 
  • hatósági kapcsolatok (intézkedési tervek, fellebbezések, stb.), engedélyeztetés
  • élelmiszer-higiéniai és HACCP oktatások
  • jogszabály változások figyelése, az érintett vezetők folyamatos tájékoztatása, az előírások alkalmazásának kidolgozása, HACCP-be építése

Árajánlat

Amennyiben szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, kérjük keressen meg minket a (20) 320-4638 -as mobilszámon illetve az iroda@zolann.hu e-mail címen, hogy a telephelyek és tevékenység ismeretében személyes árajánlatot tudjunk adni.

 

 

HACCP terv, HACCP rendszer kialakítása

HACCP felülvizsgálata, frissításe, HACCP aktualizálása

azonosítás, nyomon-követhetőség

termékleírás, folyamatábrák, veszélyelemzés, kritikus szabályozási pontok

HACCP oktatás, HACCP betanítás

élelmiszer-biztonsági szabályzatok, munkautasítások

Takarítási utasítás, takarítási terv

Hulladékkezelés, kereskedelmi okmány használata, SZ-jegy, hulladék megsemmisítás, moslék kezelés

Hűtés, lefagyasztás, kiolvasztás, hőmérséklet ellenőrzés, hőkezelés, melegen-tartás

 

ZOLANN Tanácsadó, Szolgáltató és Kereskedelmi KFT - 2085 Pilisvörösvár, Szent Erzsébet u. 78. Tel: (26) 332-085, Fax: (26) 530-184