Élelmiszer-biztonsági, élelmiszer-higiéniai tanácadás, szakmai háttér szolgáltatás

élelmiszer-biztonsági rendszerek kiépítése

belső ellenőrzés, audit

higiéniai szemle

engedélyeztetés, tervezés, hatósági kérelmek

HACCP kialakítás, HACCP felülvizsgálat

MGSZH, ÁNTSZ, Fogyasztóvédelemi bírság fellebbezése

gyártmánylap, termékleírás, anyaghányad-nyilvántartás

ISO22000, EFSIS, IFS, BRC auditra felkészítés

élelmiszerek jelölése

élelmiszer-higiéniai oktatás, HACCP oktatás

 

 

Élelmiszer-higiéniai és élelmiszer-biztonsági oktatások

Cégünk kiemelt tevékenysége az élelmiszer-higiéniai ismeretek és előírások oktatása. Az eltelt évek alatt sok ezer dolgozó vett részt általunk szervezett képzéseken, melynek köszönhetően demonstrációs anyagainkat, kommunikációs technikánkat és tesztkérdéseinket folyamatosan fejleszteni tudtuk.

Az oktatásokon túl a gyakorlati tanácsadói tapasztalataink is nagymértékben hozzájárulnak ahhoz, hogy a szakmai ismereteket hatékonyan és érthetően tudjuk a dolgozóknak átadni.

Oktatási tematikák - célcsoportok:

  • Élelmiszer-higiéniai alapismeretek, HACCP ismeretek az új belépő dolgozók részére
  • Dolgozók célirányos szakirány-specifikus oktatása (hús, hal, zöldség, grill, pékség, vendéglátás, kóstoltatás, stb.)
  • Emelt szintű képzés a vezetők részére (részletesebb jogi háttérrel, szakmai információkkal)

Az oktatásokhoz kapcsolódóan igény szerint házi-vizsgát tartunk.

Rövid összefoglaló jogháttér az élelmiszer-higiéniai oktatásokról

Valamennyi élelmiszer-vállalkozónak gondoskodnia kell arról, hogy az élelmiszerekkel foglalkozó dolgozók tevékenységüknek megfelelő módon higiéniai szempontból felügyelet alatt álljanak, és azokban az élelmiszer-higiéniai kérdésekben, amelyek munkájuk során érintik őket, rendszeresen megfelelő tájékoztatásban, oktatásban részesüljenek.  Az oktatást a munkába állást követő egy hónapon belül el kell végezni. A nem megfelelő oktatásból származó minden felelősség az élelmiszer-ipari vállalkozót terheli.

 

Árajánlat

Amennyiben szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, kérjük keressen meg minket a (20) 320-4638 -as mobilszámon illetve az iroda@zolann.hu e-mail címen, hogy a telephelyek és tevékenység ismeretében személyes árajánlatot tudjunk adni.

 

 

HACCP terv, HACCP rendszer kialakítása

HACCP felülvizsgálata, frissításe, HACCP aktualizálása

azonosítás, nyomon-követhetőség

termékleírás, folyamatábrák, veszélyelemzés, kritikus szabályozási pontok

HACCP oktatás, HACCP betanítás

élelmiszer-biztonsági szabályzatok, munkautasítások

Takarítási utasítás, takarítási terv

Hulladékkezelés, kereskedelmi okmány használata, SZ-jegy, hulladék megsemmisítás, moslék kezelés

Hűtés, lefagyasztás, kiolvasztás, hőmérséklet ellenőrzés, hőkezelés, melegen-tartás

 

ZOLANN Tanácsadó, Szolgáltató és Kereskedelmi KFT - 2085 Pilisvörösvár, Szent Erzsébet u. 78. Tel: (26) 332-085, Fax: (26) 530-184